Vanstads IF

Referat: Borrby IF - Vanstads IF

Borrby IF - Vanstads IF 1 - 1 (0-0)
Målskytt: Axel Arvidsson

Då var seriepremiären över och den slutade oavgort mot en av seriefavoriterna nämligen Vanstads IF. BIF började positivt och hade ett par bra chanser där vi tyvärr missade i avsluten. Efterhand jämnade spelet ut sig utan att det skapades några vassare chanser. Mest ställningkrig och en typisk premiär i första halvlek.
I andra halvlek så blev det bättre spel och efter drygt 10 minuter så drog Jacke på ett bra skott som Vanstads målvakten räddade, men på returen var Axel Arvidsson iskall och slog behäskat in 1-0. Riktigt roligt att det var en av spelarna som kom från Hammenhögs IF som fick spräcka nollan för oss. Efter målet hade vi en riktigt bra period där vi styrde spelet och höll bollen inom laget. När det gått runt 20 minuter av andra halvlek kom Vanstad för lätt fram på vår högerkant och Joel kom på mellanhand och så stod det 1-1. Sedan blev det tryck mot Borrbymålet och bl.a. ville Vanstad ha straff, men istället blev det varning för deras spelare. Därefter hade Vanstad ytterligare några bra lägen, men Joel gjorde några viktiga och bra räddningar.
1-1 stod sig matchen ut och trots allt får vi vara nöjda med 1 pinne mot ett starkt och tungt Vanstad.
Nästa match är mot Baskemölla på bortaplan.